질문 게시판
강사와 빠른 질의응답이 가능한 슈가레인 온라인의 장점!
궁금한 것을 물어보세요!
수업에서 자세히 설명을 드리지만, 제품을 만들다보면 궁금한 점들이 생기기 마련입니다. 언제든지 아래 게시판에 질문을 남겨주세요!
성함과 수강중인 코스를 알려주세요.
질문은 구체적으로 해주시는 것이 좋습니다.
"비밀글" 버튼을 누르시면 질문자와 답변자만 볼 수 있습니다.
특별한 상황이 아닌이상, 24시간 이내로 답변 드립니다.
답변대기
제목
Baking Process of Dacquoise Shells
작성자
Elita Feby
작성일
2022-08-26 12:30
Hello, my name is Elita and I am enrolled in the dacquoise class. I want to ask about the details of the oven during the baking of the dacquoise shells. I used convection oven at home and I was wondering which setting of the oven I should use. With fan + upper and lower heat, without fan at all, or with fan and lower heat only. I tried the last option and it turned out that the shells were still a bit undercooked after baking at the specified time and temperature. Therefore, I would like to ask if there is a specific or suggested setting for the convection oven in order to achieve a similar result with the example in the video. Thank you so much.
전체 1,574